top of page

Serviciile noastre

Studioul nostru de design de interior este dedicat creării de spații unice și personalizate, care să reflecte stilul și personalitatea clienților noștri. Oferim o gamă completă de servicii, care acoperă toate aspectele necesare pentru transformarea unui spațiu într-un ambient frumos și funcțional.

01

Design Interior

Designul de interior este unul dintre serviciile noastre de bază, unde echipa noastră de designeri talentați lucrează îndeaproape cu clienții pentru a transforma ideile și viziunile acestora în realitate. Ne concentrăm pe fiecare detaliu al proiectului, de la planificarea spațiului la alegerea culorilor, materialelor și texturilor potrivite, astfel încât să obținem rezultate deosebite și să creăm o atmosferă plăcută și confortabilă.

02

Arhitectura

Serviciul de arhitectură pe care îl oferim completează designul de interior, aducând elemente de structură și funcționalitate în proiectele noastre. Avem o echipă experimentată de arhitecți care colaborează cu designerii noștri pentru a asigura o integrare armonioasă a aspectelor arhitecturale și de design interior.

03

Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat reprezintă un alt element esențial în designul de interior și oferim o gamă variată de soluții de iluminat. De la candelabre elegante și lămpi de perete moderne, până la soluții inovatoare de iluminat ambiental, suntem dedicați creării unui joc de lumini și umbre care să sublinieze frumusețea și funcționalitatea spațiului.

04

Placi Ceramice

În ceea ce privește materialele, oferim o selecție diversificată de plăci ceramice de înaltă calitate, potrivite pentru diverse spații și stiluri de design. De la plăci ceramice elegante și rafinate pentru băi și bucătării, până la plăci decorative pentru accentuarea unor zone specifice, ne asigurăm că clienții noștri au acces la cele mai bune opțiuni.

05

Tapet

Pentru a completa aspectul final al unui spațiu, oferim și servicii de tapet și mobilă la comandă. Tapetul poate adăuga un element de design distinctiv și poate transforma în mod dramatic atmosfera unei încăperi. Colaborăm cu furnizori de încredere și oferim o varietate largă de modele și texturi pentru a satisface gusturile și preferințele individuale.

06

Mobila la comanda

Mobila la comandă este soluția perfectă pentru a obține piese de mobilier unice și personalizate, care să se potrivească perfect cu designul și dimensiunile spațiului. Lucrăm cu artizani talentați și specializați în crearea mobilierului de înaltă calitate, care să îndeplinească cerințele și dorințele clienților noștri.

bottom of page