• Dizainoid

DECURSUL PROIECTULUI TIPIC

Updated: May 1, 2019

Designerii 3D au o abilitate adesea neglijată de proprietari și sub apreciate de dezvoltatorii imobiliari. Suntem în măsură să oferim cele 10-15% suplimentare pentru a lega cu adevărat o cameră împreună, atât în ​​ceea ce privește funcționalitatea, cât și în estetica care este adesea trecută cu vederea. Testarea interiorului prezintă paleta de culori a camerei, precum și iluminarea necesară, modelele adecvate, mobilierul și aparatele.


Oamenii care înțeleg avantajele vizualizării 3D nu își renovau casa până nu au văzut cum toate caracteristicile de design se întâlnesc prin crearea unei imagini randate 3d. Cu ajutorul serviciilor 3D rendering și a serviciilor, suntem capabili să facem încă un salt spre a deveni o companie completă de marketing și pre-vizualizare, oferind o gamă largă de servicii pentru a ne ajuta mai bine clienții.


Ce trebuie ca să începeți ?

Din experiența noastră, una dintre cele mai mari obstacole care împiedică potențialii clienți să aibă o redare 3D este lipsa lor de familiarizare cu ceea ce este exact. Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de terminologia corectă, ei nu știu ce este necesar pentru a începe și nu știu ce ar face o redare 3d

Problema principală este că oamenii se tem ca cineva ar profite de ei. Din acest motiv, Dizainoid se angajează să informeze clienții de-a lungul drumului prin paginile noastre de resurse.


Unele dintre elementele de bază pe care le căutăm când creăm Interior Renders sunt:


Planuri de arhitectura - Acestea sunt cele mai bune puncte de pornire pentru noi, ne permit sa obtinem dimensiunile exacte ale peretilor, ferestrelor, amplasarii usilor, etc. Acestea fiind spuse, daca nu aveti planuri arhitecturale oamenii care doresc să facă un mic renovare în casa lor nu au aceste lucruri pe mână, suntem capabili să ne descurcăm cu desene cu dimensiuni, fotografii cu măsurători sau să măsurăm noi,


Liste de materiale sau o direcție tematică - Fie că aveți o colecție de imagini de inspirație, fie că aveți fiecare specimen de material disponibil, putem lucra împreună cu dvs. pentru a vă arăta cu exactitate imagini realiste despre ceea ce va arăta noul tău design de bucătărie sau orice altă cameră pentru asta . Cu cât mai multe informații ne puteți furniza, cu atât mai bine.


Dincolo de asta, vom putea lucra împreună cu dvs. pe proiectul dvs. pentru a vă face să funcționeze pentru dvs. fie ca un instrument de marketing, fie ca un instrument de proiectare pentru mult mai puțin decât vă puteți aștepta.


19 views0 comments

© 2019 by Dizainoid | web design by ShockMediaDesigns