• Dizainoid

De ce oamenii folosesc redarea 3D și vizualizarea arhitecturală?

Arhitectura și designul mediului urban implică o multitudine de părți interesate: ingineri, arhitecți, planificatori și nespecialiști. Toate acestea vizionează procesul din perspective diferite, cu obiective, nevoi și dorințe diferite. În mod evident, aceasta are multe provocări, însă, pentru ca orice proiect arhitectural să fie un succes, este nevoie de o „înțelegere împărtășită” între toate părțile implicate ... Din fericire, tehnicile de redare 3D și vizualizări arhitecturale pot ajuta în acest sens.Utilizând arhitecți software de redare 3D puternici, designerii și artiștii 3D pot manipula design-urile în timp real, trecând rapid între concept și beton și explorând diferite opțiuni, precum și, realizând rafinări și creând mai multe versiuni ale proiectelor. SketchUp, Rhino, VRay, Maxwell, Mental Ray și AutoCAD sunt doar câteva dintre puternicele softuri 3D de modelare și redare, oferind abilității designului și amețitorilor de azi. Mai mult, oferind arhitecților și proiectanților instrumentele pentru a vizualiza și a se scufunda în design-ul lor, ei sunt capabili să înțeleagă mult mai clar atât „natura calitativă cât și cantitativă” a spațiilor pe care le proiectează.Deci, în rezumat, redarea 3D și vizualizarea arhitecturală pot ajuta arhitecții și designerii să lucreze în colaborare și să comunice ideile mai eficient. Vizualizarea 3D poate fi folosită ca instrument de marketing cu clienții sau pentru consultări cu planificatorii și, în același timp, poate fi utilizată pentru a îmbunătăți modul în care clădirile sunt dezvoltate de echipele de proiectare. Atunci de ce nu le folosește toată lumea?

Deci, este viitorul redarea 3D și vizualizarea arhitecturală?


În viitor, vei trăi, lucra și relaționa cu alte persoane într-un spațiu virtual. Asta înseamnă că arhitecții (arhitecți virtuali) și arhitectură ar trebui să regândească și să reproiecteze acest nou tip de lume virtuală. "„Astăzi este bine dovedit că vizualizarea 3D are o contribuție excelentă către fizicitatea lumii noastre construite. Vizualizarea 3D este un instrument excelent care ne ajută să ducem proiectul la un nivel superior. Ne permite într-un mod precis și rapid să proiectăm, să luăm și să verificăm deciziile. Desigur, este un instrument excelent pentru a comunica cu oamenii care nu sunt arhitecți. ”

„Am creat sute de vizualizări 3D pentru constructorii rezidențiali și comerciali și cred că multe dintre aceste proiecte au suferit modificări structurale / îmbunătățiri ca urmare a vizionării imaginilor 3D!”

„Valoarea vizualizării 3D nu poate fi suficient de subestimată”.

„În final, clienții dvs. vor avea întotdeauna o înțelegere mult mai bună asupra a ceea ce cheltuiesc banii lor.”

„100% ... un randare 3D va atrage întotdeauna atenția și va ieși în evidență peste desenele 2D.

„Nu, este prezentul! Practicile care nu se îmbrățișează se află deja în spatele pachetului de frunte. ”

"Sper cu siguranță că este viitorul sau voi rămâne fără un loc de muncă!"Unde duce viitorul?

Așa că acolo îl ai - direct din gura calului!


Multe opinii se referă la redarea arhitecturală impecabilă și la imaginile de redare 3D pe care le vedem astăzi fiind prezentul și că în viitor ne vom muta mai mult pe tărâmul Realității virtuale. Realitatea virtuală sau VR, care nu cu mult timp în urmă a fost considerată „science fiction” pare a fi următorul lucru. Nu numai pentru arhitecți și designeri, ci pentru toată lumea ...Arhitecții și designerii vor putea construi pe deplin reprezentări 3D ale operei lor și vor folosi VR pentru a-și pune clienții în „experiență”. Am avut abilitatea de a face acest lucru de ceva timp, dar pentru a pune efectiv o cască și a-ți lăsa simțurile să experimenteze sunetele și spațiile, le va oferi spectatorilor o experiență complet diferită. O experiență „reală”. Unii ar putea numi VR un schimbător de jocuri. Și chestia înfricoșătoare este că ar putea fi foarte curând ...Acestea fiind spuse, redarea 3D și vizualizarea arhitecturală sunt o artă magică și indiferent de ce parte a monedei pe care s-ar putea cădea, nu există niciun motiv de argumentare a impactului istoric pe care tehnologia computerului l-a avut și va continua să îl aibă asupra designului și arhitecturii. Nu ne putem preface să ne imaginăm ce este posibil în următorii 10 sau 20 de ani dacă continuăm pe calea noastră actuală de descoperire ... Ceea ce este sigur este că, pe măsură ce progresăm, redarea arhitecturală, redarea 3D și traiectoriile VR vor fi strâns legate industria designului.


Acesta este viitorul. Deci, mai bine te pregătești ...


278 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 by Dizainoid | web design by ShockMediaDesigns