• Dizainoid

Cat costa o imagine statica/ Randare si cine influenteaza pretul. Partea 2/2

Updated: Sep 12, 2019


VALORIFICAREA STRATEGIILOR - PE IMAGINE SAU PE PROIECT

1.) PER IMAGINI

Cu prețurile per-imagine, veți fi taxat cu un preț fix pe imaginea redată. Acest tip de stabilire a prețurilor se bazează pe faptul că majoritatea proiectelor necesită mai multe randări. Compania de randare pierde probabil bani pe primul rand, dar o face inapoi pe randarile ulterioare.Prețul pe imagine este, în general, o strategie pentru a produce serviciul de randare. Permite agentului de publicitate să ofere o valoare pentru un anunț sau să ofere o reducere de 20% pentru primul rand. Asigurați-vă că ați citit amprenta fină a acestor oferte, deoarece pot exista termeni cum ar fi restricții de dimensiune (imagini pătrate) sau restricții privind numărul de revizuiri.


 

2.) PE PROIECT / CALITATE PE SCENA

Pentru acest tip de prețuri, trimiteți în general o companie detaliile proiectului dvs. și vă trimit un citat personalizat în funcție de nevoile dvs. S-ar putea să fim părtinitori deoarece acesta este modul în care cităm, dar pentru majoritatea proiectelor considerăm că este cel mai bine pentru client. Credem că toate proiectele sunt unice și nevoile tuturor clienților sunt unice. În multe cazuri, am găsit modalități creative de a atrage clienții noștri de ceea ce au nevoie, păstrând în același timp proiecte într-un anumit buget.


 


CÂND UTILIZAȚI CÂȘTIGUL PE IMAGINE SAU PE PROIECT?

La Dizainoid nu simțim că prețul pe imagine reflectă majoritatea nevoilor clienților noștri, dar excepția este dacă aveți nevoie doar de o singură render. În acest fel puteți profita de timpul pierdut și puteți salva niște bani. Nu uitați că obțineți ceea ce plătiți: dacă știu că pierd bani, s-ar putea să reflecte asupra dvs. și a proiectului dvs. Pentru a fi în siguranță, asigurați-vă că au o garanție de satisfacție.
DIFERITE PUNCTE DE PRET ARCHITECURAL 3D PRETURI - € 99 PÂNĂ LA 10.000 €

CARE ESTE DIFERENȚA?


- CEL MAI BUN PRET PE RANDARE: € 99 - € 250 PER IMAGINI


Cu tehnologia de redare 3D disponibilă la nivel global, costul asociat cu redarea 3D poate fluctua drastic. Multe firme de randare arhitecturală din țările mai puțin dezvoltate sunt capabile să producă opțiuni ieftine pentru a crea imagini 3D, profitând de reglementări mai relaxate și de forța de muncă ieftină. Deseori, colaborarea cu firmele 3D din străinătate poate genera o serie de probleme legate de barierele lingvistice, problemele legate de fusul orar, diferențele stilistice și, în general, calitatea finală tinde să fie mai mică. Aceasta nu înseamnă că nu există artiști 3D uimitori din întreaga lume, cu toate acestea, multe dintre aceste firme care oferă partea inferioară a prețului se concentrează pe cantități mari, spre deosebire de calitatea înaltă. Având imaginile arhitecturale create de o companie care oferă prețuri de la $ 80- $ 250 pe imagine, ar trebui să fie rezervată atunci când scopul proiectului este pur și simplu conceptualizarea ideilor și proiectelor pentru un proiect personal. Mulți dintre clienții noștri au încercat anterior norocul lor folosind opțiunea de tarifare low-end doar pentru a realiza "obțineți ceea ce plătesc " și au ajuns să vină la noi.
Atunci când bugetul pentru proiect este singurul motiv de îngrijorare, calitatea finală și timpul personal petrecut în gestionarea micului proiect nu este o problemă.
ATENȚIE:

Căutați portofolii înșelătoare:

Imaginile arată ca proiectele clientului realiste sau au fost create pentru a face un portfiliu să arate bine?

Au 5 sau 6 randuri frumoase urmate de multe randuri foarte proaste?

Există numai imagini mici care nu pot fi extinse?

Sunt detaliile fine acolo?

Scafe

Aparate plăcute

Ferestre detaliate

Amenajare a teritoriului

Siding

Design interior elegant și mobilier detaliat

Care sunt costurile posibile ascunse?

Se percep taxe pentru imagini cu rezoluție mai mare?

Ce taxează pentru revizuiri suplimentare?

Care este rata lor orară?

De cât timp au fost în afaceri?

Au o adresă fizică?


CEL MAI BUN PRET PE RANDARE: 250 € - 400 €

Această gamă de prețuri este cu un pas în sus de la partea inferioară a barei de prețuri pentru butoaie, deoarece de obicei reprezintă o experiență puțin mai profesionistă. Imaginile sunt mai previzibile, deoarece compania care le oferă este mult mai probabil să fie mai stabilă (nu întotdeauna cazul). Deși aceste randări arhitecturale sunt în mod obișnuit pot servii la multe aplicații, ele nu sunt în nici un caz "opere de artă". Acest tip de randare este ideală pentru proprietarii de case și proiecte foarte mici. De obicei, nu se folosește această calitate a imaginii pentru o broșură de vânzare sau pentru orice material de marketing.


TIMPUL CÂND ESTE CEA MAI BUNĂ PRETUL CEL MAI MIC


Atunci când bugetul pentru proiect este principala preocupare, calitatea finală nu este de cea mai mare importanță

Scopul general al proiectului este obținerea aprobării de la organismele de reglementare pe care le poate utiliza și pentru planificarea stilului de bază

Când sunteți proprietarul unei case care caută să vă planificați renovarea și nu vă deranjează să vă investiți timpul în "exploatație" pentru a explica conceptele de bază


ATENȚIE:

Au un portofoliu mare cu un proiect care arată ca și cum ar fi fost făcut pentru clienți reali?

Stilul de design va fi o problemă?

Oferă o calitate suplimentară dincolo de opțiunea stabilita a prețului sau sunt pur și simplu la prețuri mai ridicate


CEL MAI BUN PRET PE RANDARE - VALOARE BUNĂ: € 400 - € 1500


Prețul la nivel central este cea mai comună opțiune pentru dezvoltatori, arhitecți, agenți imobiliari și designeri. Tind să ofere cea mai bună combinație de calitate și valoare. Acestea fiind spuse, prețul singur nu este suficient pentru a determina dacă calitatea cernelurilor va fi în valoare de timp pentru aplicațiile dvs. specifice. Este important să sapi profund într-un portofoliu 3D al companiei de redare, să solicitați imagini similare cu proiectul viitoare, dincolo de ceea ce este prezentat pe site-ul lor.Pentru clientul mediu, poate fi o provocare pentru a diferenția între randarea "bună" și randamentul "bun" fără a avea o comparație directă. Cea mai bună modalitate de a evalua calitatea renderului este să te uiți pe un site și să arunci o privire asupra modului în care interpretările concurentului tău direct apar alături de compania pe care o analizezi. Cel puțin ar trebui să puteți spune că imaginea companiei pe care o analizați sunt mai bune sau nu.MOMENTELE CAND NIVELUL MEDIU DE PRET PER RANADRE SE APLICA

Pentru profesioniști:

Arhitecti

Dezvoltatori

Agenti imobiliari

Marketerii

Designeri

Timpul dvs. este limitat:

Scopul ofertei este de vânzări, planificare de proiectare, aprobare de reglementare sau conceptualizare

Câțiva mii de dolari nu sunt foarte mulți în imaginea de ansamblu:

Ar putea fi mai frumoase imagini care să vă ajute să vindeți mai repede?

Ar putea convinge un client sau un comitet de reglementare să continue?Randari High End € 1500 - € 10.000 + (Inca NU Avem in portofoliu)


Prețul de randare 3D High End este de obicei rezervat corporațiilor mari, stabilite, unde valoarea este importantă, dar prioritatea de calitate superioară are prioritate. Aceste randări nu sunt pentru clientul dvs. de zi cu zi, deoarece cele mai multe bugete nu permit preturile mai exuberante, cu toate acestea, atunci când plănuiți să comercializați un nou magazin sau supermarket, branding-ul și percepția este masivă. Zeci de mii pe un proiect de 100 de milioane de dolari reprezintă doar o cana de apa în găleată, mai ales atunci când aceste imagini pot fi responsabile pentru sute de preseale sau ar putea fi diferența dintre aprobare și respingere. Unul dintre criteriile de referință comune utilizate în descrierea modului în care un client ar dori ca imaginile lor de marketing să pară sunt "Vreau să fie ca Apple"

TIMPUL CÂND ESTE CEA MAI BUNĂ CALCULUL DE VALORI:

Sunteți un profesionist de top și doriți să lucrați cu profesioniști de top. Cheltuielile de zeci de mii nu vor depăși bugetul. Scopul render este de vânzări, de planificare de proiectare, de aprobare de reglementare sau conceptualizare, dar pe o scară largă Dacă sunteți un arhitect, un dezvoltator, un agent imobiliar, un designer, dar proiectul dvs. trebuie să transforme capul și să fie cel mai bun cu o marjă largă. Când sunteți dispus să plătiți pentru a lucra cu cele mai bune companii din industrie.

1,241 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 by Dizainoid | web design by ShockMediaDesigns