• Dizainoid

Cat costa o imagine statica/ Randare si cine influenteaza pretul. Partea 1/2

Updated: Sep 12, 2019


DOi FACTORI PRINCIPALI CARE EFECTUEAZA CALCULAREA 3D.


1.) MUNCĂ

Costul principal al unei redări 3D este munca necesară. Există 3 persoane care sunt implicate, în general, într-un proiect 3D de redare

Manager de proiect

Artist 3D

Post Processing / Artist Photoshop

De departe, cea mai mare componentă a costului forței de muncă este artistul 3D, astfel că ne vom concentra în primul rând pe rolul lor.


 


Ce face artistul 3D în procesul 3D?

Pentru a crea o interpretare, un artist 3D trebuie:


1. Înțelegeți planurile și viziunea clienților.

2. Creați modelului.

3. Textură modelului.

4. Configurați iluminatului.

5. Configurația camerei.CARE CREȘTE COSTURILE DE MUNCĂ ALE ARTISTELOR 3D?


Munca implicată într-o redare 3D nu este la fel de dreaptă cum o putem gândi. Artiștii 3D calificați pot crea ceea ce poate părea a fi o scenă extrem de detaliată într-o perioadă foarte scurtă de timp folosind instrumentele aflate la dispoziția lor. Pe de altă parte, scene aparent simple ar putea dura mult mai mult.


De exemplu, s-ar putea crea o imagine aeriană mare și foarte precisă a unei păduri foarte rapid utilizând date topografice publice și o serie de procese automatizate. Cu toate acestea, ar putea dura câteva zile sau săptămâni pentru a modela o singură piesă de echipament, în conformitate cu standarde exacte, cum ar fi un dispozitiv electronic cu circuite complexe și cabluri complexe.


În multe cazuri, procesul poate fi grăbit folosind articole din biblioteca noastră, cum ar fi mobilierul, mașinile, oamenii și finisajele. Principalii factori care afectează forța de muncă sunt nivelul de detaliere și numărul de elemente unice necesare.


 


POSTARE PRELUCRAREA COSTURILOR DE MUNCĂ PENTRU RIDICARE 3D.


Odată ce renderul 3D a calculat majoritatea studiourilor, artistul / designerul Photoshop va atinge imaginea. Aceasta poate fi o parte minoră sau majoră a procesului. Unele studiouri aleg să facă o scenă foarte de bază, apoi trebuie să detalieze în Photoshop. Luăm o abordare mai minimă pentru postprocesare. Un studio nu ar putea face postprocesare, dar aproape întotdeauna există unele modificări de culori sau atingere de până necesare.


2.) TIMP DE REDERARE

 

Timpul de redare este perioada de timp necesară pentru a crea o imagine a computerului. Acest lucru este legat direct de cât de realist este imaginea și cât de mult detaliu aveți nevoie. Cu toate acestea, există multe trucuri pentru a crea detalii fără a adăuga mult timp de redare.


În calitate de consumator, nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre timpul de redare: aceasta este treaba companiei de randare! Oferim informațiile de mai jos pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce unele proiecte costă mai mult și să dureze mai mult, apoi altele.


 

CE CREȘTE TIMPUL DE REDERARE?


În funcție de software-ul de randare, numărul de surse de lumină poate afecta uneori foarte mult timpul de redare - astfel, scenele exterioare pot face destul de repede. Un alt factor este detaliul scenei. Termenul din industrie pentru acest lucru este poly-count, care se referă la numărul de poligoane utilizate pentru modelarea scenei. .Un element comun, care mareste detaliile si, prin urmare, timpul de redare este vegetatia din prim plan, vegetatia de fundal este in general optimizata cu o tehnica de a folosi panouri publicitare sau sprites click aici pentru a afla mai multe. În plus, suprafețele curbe tind să necesite mult mai multe detalii.
 

REDUCEREA TIMPULUI DE REDERARE


Cel mai mare lucru pe care îl puteți face pentru a reduce timpul de redare este reducerea numărului de revizii necesare, oferind planuri detaliate și feedback specific. De fiecare dată când aveți nevoie de o revizuire, unele sau toate imaginile trebuie să fie redimensionate. Dacă aveți nevoie de mai puține revizuiri, va fi nevoie de un timp redus de redare. Acest lucru vă poate economisi bani pe termen lung - la RealSpace, în general, prețurile sunt mai mici pentru clienții care se întorc, despre care știm că putem lucra eficient.


 209 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 by Dizainoid | web design by ShockMediaDesigns